Kom helt tæt på musikken!

Amager Bio er et af Københavns største spillesteder med op til 200 koncerter og kulturelle begivenheder om året. Den gamle biografsal har plads til 1100 stående koncertgæster, 600 siddende og 360 spisende og er især kendt for sin gode akustik, lydteknik og interiør af høj international kvalitet. På vores scene kan du opleve alt fra dødsmetal til strømlinet popmusik – dog med størst fokus på rock og blues samt ny elektronisk musik fra den nordiske scene.

Vi bestræber os på, at stedet skal udstråle den passion, vi selv har for stedet og musik generelt, og vores publikum derved får den bedst mulige helhedsoplevelse – lige fra entréen, til baren og den enestående lyd. Vil du hænge ud og sludre med de andre koncertgængere i foyeren, eller vil du op foran scenen og ryste hovedet til musikken, gør vi vores for at skabe de bedst mulige rammer for lige præcis din koncertoplevelse.

I Amager Bio arbejder vi tæt sammen med Musikforeningen 5-øren, og vi er afhængige af de frivillige kræfter, som er tilknyttet denne forening. Da vores personale er frivilligt, ved vi også med garanti, at de besidder den samme begejstring for stedet, som vi gør. De er derfor med til at skabe rammerne og den rette stemning til hver en begivenhed – om du kommer for at høre blues, electronica eller dødsmetal, vil vores personale tage imod dig med åbne arme og invitere dig inden for i vores musikalske univers.

Du kan som privatperson eller virksomhed leje Amager Bio. Det være sig alt fra julefrokoster, koncerter og konferencer til møder, faglige debatter og diverse kulturelle begivenheder – læs nærmere her!

Er du mere til niche- og undergrunds musik end de store navne fra ind- og udland, skal du måske tjekke vores lillebror, BETA, ud, som er en mere intim venue med plads til 150 publikummer. Arbejdskraften her er – som i Amager Bio – frivillig, interiøret er råt, lyden superb og stemningen i top. BETA – for og af musikelskere!

Læs historien, om Amager Bios vej fra biograf i det krigsramte Danmark til moderne og funktionelt spillested, her!

I 2018 bygger Amager Bio om og er derfor lukket. Vi arrangerer koncerter andre steder i byen under overskriften "Amager Bio On Tour", og regner med at være tilbage igen ved årsskiftet med en endnu bedre bio. Læs mere om ombygningen her.